Nieuwe artikelen

Hoe kies je de ideale horeca vrieskast?

Vrijwel iedere horecazaak heeft te maken met voedsel. En voedsel kan opraken en kan vergaan. Om altijd voorbereid te zijn is het dan handig om dingen in te kunnen vriezen. Zo kom je nooit zomaar zonder te zitten en kun je van tevoren dingen maken. Een horeca vrieskast helpt hierbij. Zo’n horeca vrieskast hoeft niet groot te zijn. Je kunt soms al uit de voeten met een tafelmodel voor de hoge nood momenten. Andere horecazaken hebben juist meer baat bij een grotere horeca vrieskast om sauzen of bakkerijproducten bijvoorbeeld op te slaan.

 

Temperatuurbereik

Je weet zelf wat je nodig hebt voor jouw zaak. Ga je vlees en vis invriezen of juist broodjes om af te bakken? Dat vraagt namelijk om andere temperaturen. Een horeca vrieskast kan een groot temperatuurbereik hebben van bijvoorbeeld -28 graden Celsius. Maar dit is niet altijd nodig. Bedenk je dus wat je in wil vriezen en bij welke temperatuur je dat moet kunnen bewaren in je horeca vrieskast voordat je er een gaat aanschaffen. Zorg vooral dat je niet een onnodig groot bereik kiest als je dat totaal niet nodig hebt. Dat is zonde van de investering, want je gebruikt het maximale bereik dan niet.

 

Bakkerij vrieskast

Speciaal voor in de bakkerij zijn er horeca vrieskasten. Een restaurant heeft natuurlijk vaker te maken met het invriezen van vlees, vis of saus dan met het invriezen van broodjes en andere baksels. In een bakkerij worden heel andere producten bewaard die ook niet gemakkelijk in bakken opgestapeld kunnen worden. Daarom doe je er voor je bakkerij verstandig aan om juist te zoeken naar een bakkerij vrieskast. Deze zijn speciaal voor bakkerijen ontworpen en daar dus ook perfect geschikt voor.

 

Inhoud en formaat

Hoe dan ook zul je moeten bedenken welk formaat en welke inhoud je nodig hebt voor je horeca vrieskast. Soms is een tafelmodel voldoende, omdat je geen grote voorraden nodig hebt bijvoorbeeld. Heb je wel veel ruimte nodig om dingen in te vriezen, bijvoorbeeld producten die je op één moment maar kunt inkopen, dan heb je een stuk meer inhoud nodig. Inhoud van een horeca vrieskast wordt ook aangegeven in liters. Kijk daarnaast naar het formaat van de vrieskast. Zo weet je zeker dat je er eentje aanschaft die ook past in jouw keuken.

 

Bron: https://www.horecatraders.com/nl/

 

Tags:

Registreer u vandaag nog en word lid van ons platform

Wil jij jouw blogs delen en een breed publiek bereiken? Wacht niet langer en registreer je vandaag nog op Grotemarktberaad.nl

Gerelateerde artikelen die u mogelijk interesseren

Gerelateerde berichten

Zo maak je jouw horecazaak nog beter

Het runnen van een succesvolle horecaonderneming vereist meer dan alleen het serveren van smakelijke gerechten of drankjes. Het vraagt om een combinatie van passie, strategie en aandacht voor detail. In dit artikel werpen we een blik op enkele kenmerken van een succesvolle horecaonderneming, waarbij we inspiratie bieden voor ondernemers die streven naar groei en bloei in de bruisende horeca branche. Creëer een onderscheidende ervaring Om klanten aan te trekken en te behouden, moet je een unieke en onderscheidende ervaring creëren. Denk goed na over wat jouw zaak speciaal maakt en zorg ervoor dat dit tot uiting komt in alle aspecten, zoals het interieurontwerp, het menu en de klantenservice. Het kan ook een groot verschil maken om jouw keuken zodanig in te richten met apparatuur van https://www.horecacentrumbrabant.nl/, dat al het voedsel veilig en hygiënisch wordt bereid. Optimaliseer de menukaart Een goed samengestelde menukaart is een krachtig hulpmiddel om de verkoop te

Gepubliceerd door Grotemarkt beraad.nl